GRAĐEVINSKA LIMARIJA | LIMARSKA GALANTERIJA

Lim u obliku crepa

Trapezni lim

Trapezni limovi imaju široku primenu u gradnji. Zbog karakteristika koje imaju, nalaze primenu na privatnim objekatima, garažama, ili industrijskim halama, i to kao plafonski, krovni, ravni, fasadni limovi, ili lim u obliku crepa

Trapezni lim je otporan na ekstremne vremenske uslove, dugo traje, izuzetno je čvrst, i pri tom se i estetski uklapa u izgled objekta.

U asortimanu proizvoda, Euro-lim doo ima Pocinkovani trapezni lim i plastificirani trapezni lim, u boji prema RAL karti iz naše ponude

Trapezni limovi se rade po zahtevu kupca, prema specifikaciji kupca od različitih vrsta limova (pocinkovanog, pocinkovano plastificiranog).

Lim u obliku crepa

Visoko klavlitetan pokrivni lim, koji se koristi i za Vaš poslovni ili privatni posed. Različite namene i tipovi ovog lima, u obliku crepa, idu u prilog njegovoj potražnji. Projektovan je tako da sa svim svojim karakteristika otporan na niske i visoke temperature. Pored svoje dugotrajnosti, odlikuje se i lepim izgledom i brzom montažom. Boju po RAL Karti možete odabrati i uklopiti sa svojom stolarijom i fasadom i dobiti željeni izgled i funkcionalnost u jednom.

Lim u obliku crepa karakteristike

Karakteristike:

Debljina lima: 0.45mm, 0.50m, 0.60mm

Pokrivna širina: 1.100mm

Dužina profila: po potrebnoj meri, neograničeno

Antikondenz filc: nanosi se po mogućnosti, na bilo koji llimeni profil, koji izradjujemo

Proizvodi se mogu perforirati

Otporan je na extremne vremenske prilike

Izdržljivost pri velikim opterećenjima

Boje prema RAL karti iz naše ponude

Galerija